Kefyro glotnutis su sultenėmis
Ko reikės 2 porcijoms?
- 300–400 ml kefyro, pasukų arba graikiško jogurto;
- 2 saujų sultenių;
- 2 bananų;
- 1 kivio;
- kelių graikiškų riešutų;
- 2 a. š. sėlenų arba linų sėmenų;
- žiupsnelio rudojo cukraus arba a. š. medaus.
Kaip gaminti?
- Visus ingredientus sudėkite į maisto trintuvą ir sutrinkite.
- Supilkite į stiklines, papuoškite sultenėmis ir patiekite.
Skanaus!
„Virtuvė man yra eksperimentų ir malonios improvizacijos vieta, kurioje nereikia laikytis taisyklių, nurodymų. Iš tiesų gal ir reikia, bet aš jų labai nemėgstu, dažniausiai vadovaujuosi intuicija…“ Visą interviu su Berta rasite čia:
|
O kodėl „Kefyro glotnutis su sultenėmis”, jei recepte pasukos arba graikiškas jogurtas? Bet idėjos labai patiko. Ačiū.
Jūrate, atsiprašome! Turėtų būti: kefyras, pasukos arba graikiškas jogurtas. Jau pataisėme receptą.
geras straipsnis 🙂